В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевтичного працівника

В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевтичного працівника

20.09.14 14:23 0 691
У Волинській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевтичного працівника. З професійним святом фармацевтів привітали та вручили відзнаки голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова обласної ради Валентин Вітер.

Від депутатів міської ради, Луцького міського голови Миколи Романюка та себе особисто учасників зустрічі та їхні колективи привітав секретар міської ради Сергій Григоренко. Він у своєму виступі акцентував на тому, що саме в обласному центрі найбільше аптек, відповідно й фармацевтів, з якими міська влада завжди знаходить порозуміння, налагодила тісну співпрацю з реалізації багатьох благодійних проектів. І запевнив, що міська влада робитиме усе можливе, щоб фармацевтам у Луцьку працювалося комфортно, та побажав, щоб вони більше витрачали зусиль на продовження людського життя, менше було пацієнтів, які приходять з важкими недугами, а також щастя, мирного неба.

За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток фармацевтичної галузі міста, а також з нагоди професійного свята - Дня фармацевтичного працівника Сергій Григоренко вручив подяку міського голови провізору аптеки № 114 державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» Верещук Дарині Юріївні; заступнику директора приватного підприємства «Західфармпостач» Касюк Наталії Іванівні; завідувачу аптеки № 5 товариства з обмеженою відповідальністю «Сальве» Каширець Галині Володимирівні; фармацевту товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми «Аптека Доктор» ЛТД Мирончук Ірині Миколаївні; завідувачу аптечного пункту № 1 товариства з обмеженою відповідальністю фірми «Фарма-кор ЛТД» Осадчук Світлані Валентинівні; фармацевту аптеки № 7 товариства з обмеженою відповідальністю фірми «Волиньфарм» у місті Луцьку Скрипник Ірині Леонідівні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До міліції на "Музейні ...
Наступна новина: Польські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ