Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві ПАТ «Ковельмолоко»

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві ПАТ «Ковельмолоко»

20.09.14 10:13 0 606
19 вересня у Ковелі працівники У ДСНС України у Волинській області разом з спеціалізованими службами провели комплексні тактичні навчання на підприємстві ПАТ «Ковельмолоко».

На контрольному пункті підприємства пролунала тривога, черговий оголосив, що внаслідок порушення вимог правил безпеки праці під час проведення ремонтних робіт стався викид аміаку з лінійних ресиверів у конденсаторній. Хмара отруйної речовини поширюється в північно-західному напрямку, де розташовані інші промислові об’єкти та житлові будинки. Черговий персонал звернувся по допомогу до Служби порятунку «101».

За викликом на місце події оперативно прибули працівники державних пожежно-рятувальних частин №4 та №19 міста Ковеля.

Силами першого підрозділу рятувальників організовано евакуацію потерпілих з компресорного цеху, де сталася аварія. Ковельські рятувальники в захисних костюмах Л-1 та в апаратах на стисненому повітрі на спеціальних ношах винесли двох «непритомних» працівників, надали першу долікарську допомогу та передали їх медикам швидкої допомоги.

Друге відділення бійців ДСНС провели бойове розгортання і для осадження хмари аміаку розпиленим способом подали воду та ліквідували розповсюдження небезпечно-хімічної речовини.

Мета проведеного заходу була досягнута: вдалось відпрацьовані практичні дії рятувальників, працівників ПАТ «Ковельмолоко» та спеціалізованих служб міста Ковеля з ліквідації надзвичайної ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: У Львівській області - Хто ...

КОМЕНТАРІ