Євген Мельник зустрівся з колективом Володимир-Волинського цукрового заводу

Євген Мельник зустрівся з колективом Володимир-Волинського цукрового заводу

20.09.14 14:39 0 772
18 вересня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" зустрівся з колективом Володимир-Волинського цукрового заводу і обговорив можливість відновлення роботи цього підприємства.

Володимир-Волинський цукровий завод зараз переробляє цукор-сирець, котрий імпортує з-за кордону. Підприємство, практично, готове до запуску. Залишилось тільки отримати Погодження на отримання ліцензії на імпорт цукру-сирцю від Міністерства агропромислового розвитку та саму ліцензію від Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Відповідне звернення до керівників обох міністерських відомств Євген Мельник направив 17 вересня 2014 року про що й поінформував працівників заводу.

"Я пам'ятаю кращі роки цього заводу. Тут працювали сотні людей, стояли черги автомобілів з цукровим буряком. Практично, Володимир-Волинський цукровий завод був одним із найбільших бюджетоутворюючих підприємств міста і він повинен працювати. Тим більше у світлі того, що Верховна Рада ратифікувала угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Тепер у інвесторів з'явилися шанси для прозорої роботи в Україні. Різні тіньові схеми вже не пройдуть ні при імпорті, ні при експорті продукції чи сировини. Думаю, в таких ринкових умовах цукровому заводу буде працювати легше, а сотні володимир-волинців матимуть робочі місця та достойну заробітну плату", - зазначив Євген Мельник.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові внаслідок ДТП ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ