рятувальники провели Всеукраїнську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

рятувальники провели Всеукраїнську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

20.09.14 11:18 0 616
Для ознайомлення школярів із професією рятувальника працівники Віньковецького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області 17 вересня завітали до місцевого НВК, де на території навчального закладу продемонстрували пожежну техніку та її можливості.

У ході проведення заходу учні ознайомились із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, що використовується під час гасіння пожеж та ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій. У цікавій, захоплюючій формі начальник Віньковецького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Володимир Олексієв та його підлеглі розповіли школярам, як діють оперативно-рятувальні розрахунки у випадку отримання сигналу «Тривога», а також про те, як від їх швидких та злагоджених дій залежить життя людей, їх добробут та спокій. Рятувальники продемонстрували дітям оперативне розгортання пожежного автомобіля для гасіння пожежі.

У своїх руках дітлахи тримали пожежний рукав, а також приміряли пожежну каску. Рятівники демонстрували спецодяг, розповідали про ті надзвичайні події, з якими зустрічаються в реальному житті.

Діти із захопленням взяли участь у заході, задавали багато питань працівникам пожежно-рятувального поста, а також фотографувалися на згадку.

Віньковецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Василь Хомінець: ...

КОМЕНТАРІ