Хмельницька область: вогнеборці врятували від знищення вогнем 2 приватні господарства

Хмельницька область: вогнеборці врятували від знищення вогнем 2 приватні господарства

20.09.14 09:38 0 574
18 вересня виникла пожежа у допоміжній споруді житлового сектору на пров. Коцюбинського в смт. Летичів. Об 11:40 до Служби порятунку «101» зателефонував власник та повідомив про загоряння.

Вогнеборці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини пожежу площею 15 кв. м локалізували о 12:05, ліквідували о 12:10. Вогнем знищено домашні речі.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника господарства, який поруч із прибудовою спалював сміття. Рятувальники швидко загасили пожежу та не допустили розповсюдження вогню на розташовану поруч літню кухню.

Того ж дня, о 19:36 до рятувальників Ізяславщини надійшло повідомлення про пожежу в хліві у с. Лютарка. Зателефонувала сусідка, яка помітила дим із споруди.

Вогнеборці 13-ї державної пожежно-рятувальної частини оперативно прибули за вказаною адресою. О 19:58 рятувальники пожежу локалізували, о 20:02 ліквідували. Вогнем знищено перекриття на площі 37 кв. м та домашні речі.

За попередньої інформацією, пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдження полум’я у приміщення прибудови, а також на розташовану поруч сусідську господарську будівлю.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернополянам безкоштовно ...

КОМЕНТАРІ