У Львові – кавовий фестиваль та цікаві виставки техніки. Афіша

У Львові – кавовий фестиваль та цікаві виставки техніки. Афіша

20.09.14 16:32 0 645
Цього тижня не лише затишні львівські кав'ярні пахнутимуть запашною кавою, а й кожна вуличка у центрі міста, бо тут триває восьмий кавовий фестиваль. Хто ж вдосталь насолодиться цим терпким напоєм, зможе зі сім'єю відвідати львівські музеї і ще багато цікавих місць.

На вихідних відбуватиметься кавовий тур (20 вересня, старт об 11.00, пл. Музейна, 1, 21 вересня, старт о 13.00, пл.Ринок, 29). Львів’яни, гості, кавові Король і Королева вирушають у тур кав’ярнями міста, щоб обрати найкращу. Крім того, 20 вересня об 11.00 стартує велоМИЛЯ, яка об’єднає велофанів та кавоманів, що у суботу вранці проїдуть старовинними вулицями міста, аби разом випити ранкової кави на площі Музейній.

Після ранкової кави можна й оглянути виставку масштабних моделей техніки українських та закордонних майстрів у палаці Сапіг, що на вул. Коперника, 40а, або побачити історичні трамваї у старому депо на вул. Сахарова.

Варто відвідати також заходи у рамках Днів європейської спадщини, реєстарція на які закінчується 19 вересня. З програмою можна ознайомитися тут.

А завітавши на вихідні у Музей ідей, відвідувачі матимуть змогу потрапити на Ярмарок органічної продукції, де можна буде придбати екологічно чисті продукти. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУР ТЕАТРІВ

Львівська філармонія дарує відвідувачам незабутній концерт у рамках проекту «Дні угорської культури у Львові-2014» та з нагоди святкування 25-річчя Товариства культури львівських угорців.

У Львівській опері о 18.00 відбудеться спектакль «Чарівна флейта».

У цей же час у театрі ім. М. Заньковецької на великій сцені розпочинається вистав «Ромео і Джульєтта в кінці листопада». На камерній сцені покажуть «Смак до черешень».

Драмтеатр Лесі Українки кличе на прем’єру вистави для дорослих «Вівісекція». Початок о 19.00.

Перший український театр для дітей та юнацтва опівдні покаже спектакль «Зоряний хлопчик», а театр «І люди, і ляльки» – «Руденький їжачок». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР ТЕАТРІВ

О 18.00 у Львівській філармонії стартує ювілейний, 75-ий концертний сезон Академічного симфонічного оркестру.

Львівська опера опівдні запрошує малечу на казку «Чарівне кресало», а о 18.00 дорослих на балет «Дон Кіхот».

О 12.00 театр ім. М. Заньковецької запрошує на «Диво-квітку», о 18.00 – на «Віяло леді Віндермір».

Театр Лесі Українки о 19.00 знову покаже «Вівісекцію», а о 12.00 – дитячу виставу «Вінні Пух та всі-всі-всі».

Львівський академічний театр імені Леся Курбаса на 19.00 готує свій неперевершений спектакль «Амнезія, або Маленькі подружні злочини».

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва о 15.00 початок спектаклю «Beautiful Карпати».

Театр «І люди, і ляльки» кличе о 12.00 та 14.00 побачити виставу «Лікар Айболить». МУЛЬТИКИ

«Сьомий гном». Семеро гномів відправляються на святкування 18-річчя принцеси в замок. У замку прийняті найсуворіші заходи безпеки, адже зла чаклунка Делламорта прокляла принцесу ще на її хрестинах. Найменший гном випадково запускає таємний механізм у перстні Чаклунки, і принцеса разом з усіма гостями замерзає. Гноми рятуються в останню мить. Тепер, щоб все виправити, їм доведеться вирушити в небезпечну подорож і знайти коханого принцеси, викраденого драконом.

«Король Сафарі». Зебра Кумба від самого народження був посміховиськом усього стада через те, що народився наполовину смугастим, а наполовину білим. Мало того, коли почалася Велика Засуха, родичі вирішили, що він проклятий, і в ньому – причина всіх бід. Стадо вигнало Кумбу і навіть батько відвернувся від нього! Відважна напівсмугаста зебра відправляється в небезпечні й веселі пригоди, щоб знайти відсутні смужки і заслужити повагу сім’ї.

НОВИНКИ

«Небеса реальні» (драма). Головний герой змінює світогляд після того, як його 4-річний син виходить з коми і стверджує, що був у раю. На доказ цього він наводить факти з життя їх сім’ї, які просто не міг знати.

«Той, що біжить лабіринтом» (фантастика, бойовик, трилер, детектив). Головний герой – підліток Томас, який прокидається в ліфті, але нічого не пам’ятає, крім свого імені. Він опиняється серед 60 підлітків, що навчилися виживати в замкнутому просторі. Раз в 30 днів прибуває новий хлопчик. Група хлопців живе у «Притулку» вже два роки. Вони харчуються тим, що вдається виростити на землі, і намагаються знайти вихід з лабіринту, який оточує їх місце проживання. Але одного разу з’являється дівчинка в комі.

«Об’їзд» (трилер). Потрапивши під зсув ґрунту, Джексон Олдер стає бранцем свого автомобіля. Залишившись без надії на порятунок, він змушений боротися за своє життя.

«Зіп і Зап. Клуб магічних кульок» (комедія, пригоди, сімейний). Братів Зіпа і Запа в якості покарання відправили на літо в центр перевиховання «Надія», яким керує одноокий директор Фальконетті. Дуже скоро вони розуміють, що це місце, де грати взагалі заборонено. Тому вони організують Клуб магічних кульок (гра в кульки – популярна дитяча гра в Іспанії), який стає символом опору дітей проти влади дорослих.

ФІЛЬМИ, ЩО ПОКАЗУВАЛИ

«Плем’я» (документальний). Драматична розповідь першого кохання Сергія, який переходить у 11-ий клас інтернату для глухонімих дітей. Потрапивши до притулку, головний герой фільму мимоволі опиняється втягнутим у не зовсім законні справи, якими займається Плем’я. Плем’я – це організація, створена всередині спецінтернату Наглядачем з іншими інвалідами. Намагаючись налагодити там своє життя і поставити себе в новому суспільстві, Сергій закохується в ту, яка належить іншому.

«Сходи Якова» (документальний). У львівській кав’ярні, що на даху старовинного будинку, зустрічаються троє. Колись вони, нащадки трьох галицьких шляхетних родин, навчалися в одному класі Першої львівської гімназії. Але у 1944 році їхні долі кардинально розійшлися. Одиніз них потрапив на далекий Захід, другий – на Схід, а третій залишився на батьківщині. Через 70 років вони зустрічаються у Львові: онкохірург Борис Білинський, Архієпископ-емерит Любомир Гузар та багаторічний політв’язень радянських таборів Юрій Шухевич.

«Інструкції не додаються» (комедія). «Це твоя донька» – з такими словами йому одного дня вручили немовля. Враховуючи свою шалену славу, йому знадобилось шість років, щоб знайти матір дівчинки. Щоб прогодувати себе і доньку, він влаштувався в Голлівуд провідним каскадером. Але коли напередодні чергового дня народження дівчинки на поріг його будинку з’являється справжня мати, він раптом розуміє, що може втратити свого кращого друга, якими вони стали з дівчинкою.

«Париж. Місто мертвих» (жахи, трилер). Велич Ейфелевої вежі і розкіш бутиків, аромати вишуканої кухні та барви Єлисейських полів – це лише саван, під яким ховається справжній Париж. Тут, в нескінченних катакомбах, живуть справжні володарі цього світу.

«Люсі» (бойовик, фантастика). Ще вчора вона була просто сексапільною блондинкою, а – найнебезпечніше і смертоносне створіння на планеті з надприродними здібностями та інтелектом. Те, що зовсім недавно науковці вважали фантастичною теорією, для неї стало реальністю. І тепер зі здобичі вона перетвориться на мисливицю. Її звуть Люсі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Триває другий день X-го ...

КОМЕНТАРІ