Для дівчини із Закарпаття шукають 150 тис. євро на лікування лейкемії

Для дівчини із Закарпаття шукають 150 тис. євро на лікування лейкемії

20.09.14 12:48 0 691
Ярослава Мучичка із Закарпаття терміново потребує лікування. Дівчині поставили страшний діагноз – гостра лімфоїдна лейкемія. Родичі і друзі Ярослави звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти, адже вартість лікування медики оцінюють у 150 тисяч євро.

Ярослава мешкає у Мукачевому, живе звичайним життям, сповненим радості і домашніх турбот. Вона не може натішитися своїм трирічним синочком Арсеном, коханим чоловіком. Також Ярослава допомагає волонтерам організовувати допомогу військовим в зоні АТО.

Нічого не віщувало біди, і навіть перші симптоми (загальна слабкість, збільшення лімфовузлів) не викликали ніяких підозр. Однак в одну мить її життя опинилося на волосині – 17 вересня лікарі поставили Ярославі страшний діагноз – гостра лімфоїдна лейкемія, яка потребує негайного і тривалого лікування як в Україні, так і за кордоном. Попередньо вартість лікування в клініках Ізраїлю оцінюють в 150 тисяч євро.

Родичі та друзі дівчини звертаються за допомогою до всіх небайдужих. Кошти можна переказувати на картку «ПриватБанку» 5168 7572 7017 6433 на ім’я Поповича Михайла Івановича (батько).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Футбол: «Динамо» ...

КОМЕНТАРІ