Міліція Івано-Франківщини втілює засади відкритості у своїй діяльності

Міліція Івано-Франківщини втілює засади відкритості у своїй діяльності

20.09.14 16:50 0 1001
Шляхи реалізації курсу на реформування міліції Прикарпаття були намічені на розширеному засіданні під головуванням начальника обласного управління внутрішніх справ Миколи Семенишина.

До участі в засіданні, яке відбулося в УМВС України в Івано-Франківській області, були запрошені представники Громадської ради при обласному управлінні, активісти територіальних організацій та обласної «Самооборони», а також очільники ветеранських спілок при міськрайвідділах внутрішніх справ краю.

Як зазначив Микола Семенишин, міліція Івано-Франківщини є відкритою для всіх патріотів України. Разом з тим досягти успіху у справі забезпечення спокою та належного громадського порядку на Прикарпатті можна лише спільними зусиллями правоохоронців та громадськості. На цьому шляху необхідно шукати нові конструктивні методи у роботі.

Зокрема, йшлося про підхід до призначення керівників міськрайорганів внутрішніх справ. У цьому напрямку до кандидатів наразі висуваються кваліфікаційні вимоги не лише ефективного поєднання таких рис як професіоналізм, організаторські здібності та авторитет як керівника підрозділу, але й врахування думки населення на території обслуговування. Заслуховування кандидатів за участю громадськості – це один з етапів втілення задекларованої прозорості у діяльності міліції.

На засіданні відбулося жваве обговорення претендентів на посади очільників семи міськрайорганів внутрішніх справ області, запропонованих керівництвом УМВС. Це практично половина керівників районних та міських відділів міліції Івано-Франківщини. Усім їм після висловлених настанов, що мають бути орієнтирами в подальшій роботі, було надано аванс довіри з іспитовим терміном у сто днів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Петро Колодій: "Схід ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ