Івано-Франківщина: урок безпеки - урок життя!

Івано-Франківщина: урок безпеки - урок життя!

20.09.14 16:19 0 684
В рамках проведення місячника-рейду «Увага! Діти на дорозі!», який щорічно проводиться в школах на початку навчального року. Працівники ДАІ проводять у навчальних закладах профілактичні заходи, спрямовані на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

«Знаки й Правила вивчай та Закон не зневажай», під такою назвою відбувся театралізований урок з безпеки дорожнього руху у загальноосвітній школі №19 м.Івано-Франківська. Всі школярики переглянули виступ команди-переможця обласного конкурсу юних інспекторів дорожнього руху «Екстремали», які компактно вписали у свій сценарій виступу правила поведінки малечі на дорозі.

Юірівці творчо обіграли різні типові ситуації, у які потрапляють діти, якщо не дотримуються дорожньої грамоти. Різножанровість програми дуже сподобалася юним учасникам дорожнього руху. Це і пісні, і відповіді на питання вікторин, і в ігровій, невимушеній формі вивчення дорожніх знаків усіх видів, а також інсценізовані порушення на дорозі, яких не потрібно допускати інакше це призведе до нещасних випадків.

«Живі» образи у ролі «Світлофора» та «Зебри» дисциплінували юних пішоходів, тож сподіваємося діти не забудуть, яку роль на дорозі виконують дорожні знаки, світлофори та дорожні розмітки при регулюванні дорожнього руху.

Також перед школярами виступили інспектори ДАІ, які навели приклади дорожньо-транспортних пригод з участю дітей, розповіли про їх основні причини, нагадали про важливість і обов'язковість дотримання правил руху на дорогах, також вручили профілактичні листівки і плакати з методичними рекомендаціями, як правильно поводитися на дорогах, аби не потрапити в біду. Головне, щоб діти усвідомили, що важливо не тільки знати Правила дорожнього руху, але й дотримуватися їх заради власної безпеки.

Служба профілактичної роботи

УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці за ...
Наступна новина: В Луцьку працівники міської ...

КОМЕНТАРІ