На Прикарпатті правоохоронці викрили збувачів наркоотрути

На Прикарпатті правоохоронці викрили збувачів наркоотрути

20.09.14 15:09 0 656
Співробітники міліцейського підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили чергові партії наркотичних речовин, підготовлені до реалізації на так званому чорному ринку наркотиків Івано-Франківщини.

У першому випадку затримано 18-річного молодика, котрий приїхав на Прикарпаття із сусідньої Чернівецької області. Хлопець привіз із собою заготовлену марихуану вагою близько 1,5 кг. Ії вартість, за приблизними підрахунками, становить понад 50 тисяч гривень. Як з'ясували міліціонери, зловмисник покладав великі надії добряче заробити на збуті марихуани, вишукуючи шляхи для продажу наркотичного зілля. Інформацією про такі плани буковинця отримали оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції та випередили зловмисника.

У молодика вилучено подроблене листя конопель, ретельно відсортоване та розфасоване у поліетиленові пакети. Найпевніше затриманого заарештують. За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання наркотичних засобів з метою їх збуту, - за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років.

- Цього ж дня на Рогатинщині міліціонери викрили горе-торговця наркоотрутою. 41-річний житель одного із сіл району продав два мішки макової соломки за ціною одна тисяча гривень. За цією злочинною оборудкою стежили правоохоронці, а відтак зловмисників затримали – розповідає начальник СБНОН УМВС в області підполковник міліції Олександр Кочкін.

А в одному із сіл Городенківського району 49-річному чоловікові теж не уникнути кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних рослин. На горищі будинку селянина правоохоронці знайшли запаси снодійного маку.

За цими фактами слідчими районних відділів внутрішніх справ розслідуються кримінальні провадження. Водночас правоохоронці з'ясовують роль усіх причетних до низки наркозлочинів. Разом з тим можна стверджувати, що завдяки наполегливій роботі БНОНовців підпільний ринок наркотичного дурману на Прикарпатті таки «збіднів».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ