В Івано-Франківській області спільними зусиллями міліції та небайдужих громадян викрито злодія

В Івано-Франківській області спільними зусиллями міліції та небайдужих громадян викрито злодія

20.09.14 17:18 0 714
Завдяки свідченням односельців постраждалого від рук крадія селянина, дільничні інспектори оперативно розкрили крадіжку.

До Богородчанського РВ УМВС із заявою звернувся 43-річний житель одного із сіл району. Він повідомив, що хтось обікрав його помешкання, поцупивши гроші. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Дільничні інспектори міліції не барилися та взялися до роботи. Взявши до уваги те, що гроші в помешканні були заховані від звичайного ока, а крадіжка відбулася удень, легко було зрозуміти, що крадієм став хтось зі знайомих потерпілого. Адже тільки він міг знати де зберігаються гроші.

Відтак, зібравши свідчення небайдужих громадян, а також опитавши коло знайомих та друзів потерпілого, правоохоронцям вдалося вийти на «слід» підозрюваного. Ним дійсно виявився один із приятелів селянина. 33-річний чоловік у скоєному зізнався, однак гроші не повернув, бо, як пояснив, уже встиг витратити їх на власні потреби.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Правопорушникові загрожує штраф, або позбавлення волі строком до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник волинських ...
Наступна новина: Понад 200 школярів ...

КОМЕНТАРІ