У Львівській області відзначено кращі бізнес-проекти серед колишніх безробітних

У Львівській області відзначено кращі бізнес-проекти серед колишніх безробітних

20.09.14 17:50 0 635
Вісім кращих бізнесменів отримали нагороди за перемогу у конкурсі на звання «Кращий бізнес-проект підприємницької діяльності серед колишніх безробітних, котрі за сприяння служби зайнятості започаткували власну справу». Переможці отримали грошові винагороди: за перше місце – 8 тис. грн, друге – 4 тис. грн, третє – 3 тис. грн, а також почесні грамоти та цінні подарунки, які надали соціальні партнери служби зайнятості.

Підсумки конкурсу підвели 18 вересня за засіданні конкурсного комітету за участю заступника голови ЛОДА Володимира Харчука та директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Василя Мартиняка.

За словами організаторів, мета цього промоційного заходу ? на прикладах успішної господарської діяльності екс-безробітних пропагувати підприємницькі ініціативи, підвищити мотивацію та зацікавленість до самозайнятості. Для організації власної справи безробітні можуть отримати стартові кошти з Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Конкурс проводився Львівським обласним центром зайнятості спільно з ТзОВ «Територія бізнесу», Західноукраїнським центром «Жіночі перспективи», Сокальською агенцією регіонального розвитку, Благодійною організацією «Львівська аграрна дорадча служба» та Львівською торгово-промисловою палатою.

До участі у цьогорічному конкурсі зголосилися 25 підприємців Львівщини з числа колишніх безробітних. У другий тур вийшли автори 15 бізнес-проектів, котрим випала нагода презентувати ведення бізнесу безпосередньо на місці здійснення господарської діяльності.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Волині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ