Львівщина: «Репід Трейдент» є символом наших злагоджених дій та дружби, – Юрій Турянський

Львівщина: «Репід Трейдент» є символом наших злагоджених дій та дружби, – Юрій Турянський

20.09.14 12:43 0 633
«Україні, як ніколи, важливо відчути підтримку, дружнє плече європейських та американських колег. Тому, зважаючи на важкий час, який переживає наша держава, такі навчання як «Репід Трайдент» нас не лише об'єднують, а й стимулюють до перемоги». Про це зазначив т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський під час проведення Дня високоповажних осіб та преси в рамках українсько-американських тактичних навчань «Репід Трайдент-2014».

Коментуючи враження від навчань, очільник Львівщини також додав, що «Рапід Трейдент-2014» без сумніву є символом злагоджених дій та дружби країн-учасниць. «Я впевнений, що саме за цим мужнім девізом співпраці слідуватиме перемога нашої держави», – додав він.

Присутній на шніх заходах командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Анатолій Пушняков, зокрема, підкреслив, що такі міжнародні навчання дають можливість перейняти досвід збройних сил інших країн, аби в подальшому мати змогу використати його для власних військових підрозділів.

Загалом, у шніх показових військових навчаннях взяли участь представники військового керівництва держав-учасниць (цього року їх 15), дипломати, а також інші почесні гості в складі іноземних делегацій.

Військовослужбовці показали свої вміння з охорони та оборони базового табору, продемонстрували навички з обшуку будівель та протидії саморобним вибуховим пристроям. Гості також ознайомились з інфраструктурою Міжнародного центру миротворчості та безпеки, а також умовами організації польового табору.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Тернопілля: психологи ...

КОМЕНТАРІ