У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки

20.09.14 17:05 0 629
Менше ніж за добу працівники міліції за «гарячими» слідами встановили особу чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства 25-річної львів'янки та затримали його.

У Шевченківський райвідділ міліції, 17 вересня, поступило повідомлення від мешканки Львова, котра повідомила, що на вулиці Мазепи, біля школи, лежить побита жінка.

На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло жінки без ознак життя зі слідами побиття. У потерпілої були зв'язані руки та ноги. Згодом правоохоронці встановили, що загиблою виявилася 25-річна безробітна львів'янка.

За словами начальника управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майора міліції Миколи Гладюка, за кілька годин правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий підозрюється у скоєнні цього злочину та за «гарячими» слідами затримали його.

«Ним виявився 23-річний львів'янин, який вже був раніше неодноразово судимий за грабежі, зґвалтування та хуліганство. Також ми встановили, що зловмисник скоїв злочин у своєму помешканні, а згодом, з метою уникнення відповідальності, вирішив приховати сліди злочину. Він виніс тіло жінки за 300 метрів від помешкання та залишив його біля смітника на території однієї зі шкіл міста», - повідомив Микола Гладюк.

Підозрюваного затримано згідно ч.1ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

З'ясовуються усі обставини події.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому на базі ...
Наступна новина: Буковинський ДАІвець: ...

КОМЕНТАРІ