У Львівській області у Стрийському районі чоловік обікрав пенсіонерку

У Львівській області у Стрийському районі чоловік обікрав пенсіонерку

20.09.14 10:50 0 629
Працівники міліції встановили особу зловмисника, який вкрав у пенсіонерки мобільний телефон та грошові кошти. Ним виявився безробітній мешканець села, в якому проживає потерпіла.

У Стрийський міський відділ міліції, 16 вересня, звернулася 75-річна мешканка одного зі сіл району, яка повідомила, що близько восьмої години вечора з приміщення літньої кухні у неї викрали її мобільний телефон та грошові кошти. Загальна сума збитків становить 1100 гривень.

Працівники міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 52-річний безробітній чоловік, який проживає у тому ж селі, де і потерпіла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Мукачівська ...

КОМЕНТАРІ