У Львівській області у Самбірському районі раніше судимий чоловік порушив правила адміністративного нагляду

У Львівській області у Самбірському районі раніше судимий чоловік порушив правила адміністративного нагляду

20.09.14 10:32 0 631
Самбірські правоохоронці встановили місцезнаходження зловмисника, який перебував на обліку в міліції і без дозволу самовільно залишив своє постійне місце проживання.

Неодноразово раніше судимий 31-річний мешканець одного зі сіл Самбірського району відбував покарання у місцях позбавлення волі за злочини пов'язані з незаконним обігом наркотиків. Після звільнення у 2012 році йому було встановлено адміністративний нагляд і він перебував на обліку в міліції.

Молодий чоловік приходив на відмітку до правоохоронців, а через деякий час перестав з'являтися та без дозволу органів внутрішніх справ самовільно залишив своє постійне місце проживання. За такі протиправні дії, як порушення правил адміністративного нагляду, передбачена кримінальна відповідальність.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ст.395 (порушення правил адміністративного нагляду) КК України.

В результаті проведених розшукових заходів, правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника та доставили його у міський відділ міліції для дачі пояснень щодо його вчинку. Наразі йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ