У Львівській області червоноградські правоохоронці знайшли хлопчика, який пішов з дому та не повернувся

У Львівській області червоноградські правоохоронці знайшли хлопчика, який пішов з дому та не повернувся

20.09.14 18:58 0 611
Працівники міліції притягнули до адміністративної відповідальності батька юнака, який не належно виконував свої батьківські обов'язки.

Нещодавно у Червоноградський міський відділ міліції зателефонував чоловік, який повідомив, що його дванадцятирічний син вийшов з дому та не повернувся.

Як пояснив батько, його син повідомив, що йде на рибалку і він його відпустив так, як зазвичай син ходить рибалити сам або з товаришами, однак додому повертається вчасно.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міського відділу міліції провели розшукові заходи та знайшли неповнолітнього, він знаходився у свого товариша.

«За словами юнака, він пішов рибалити зі своїм другом. Рибалили вони цілий день, а коли поверталися додому, то виявилось, що він запізнився на маршрутку і тому він попросився переночувати у товариша. Наступного дня вони знову пішли рибалити, де ми його і відшукали. Повідомити батькам, де він перебуває він не вважав за потрібне так, як вони в свою чергу його не контролювали», - повідомила старший оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ майор міліції Ірина Панасюк.

Працівники міліції склали адміністративний протокол на батька неповнолітнього за ч.1 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. Також правоохоронці провели профілактичну бесіду з батьками наголосивши на тому, що неможна відпускати дітей самих, а також, що необхідно цікавитись, де і з ким вони перебувають. Батьки, в свою чергу, пообіцяли, що пильнуватимуть сина і таке більше не повториться.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 16 вересня 2014 року ввійде ...

КОМЕНТАРІ