У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції викрили шахрая

У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції викрили шахрая

20.09.14 11:52 0 713
Дільничні інспектори міліції Стрийського міського відділу міліції встановили особу зловмисника, який шахрайським методом заволодів мобільним телефоном неповнолітньої дівчини.

Так, днями до Стрийського міського відділу міліції звернулася 47-річна місцева мешканка, яка повідомила про факт шахрайства щодо її неповнолітньої доньки, студентки одного з місцевих училищ.

Зі слів самої дівчини правоохоронцям стало відомо, що невідомий чоловік підійшов до неї на вулиці та попросив мобільний телефон, мовляв, йому необхідно терміново зателефонувати. Зловмисник, отримавши до рук телефон власниці, його так і не повернув та зник у невідомому напрямку.

«Інформацію про те, що до вчинення цього кримінального правопорушення може бути причетний мешканець сусіднього районного центру, отримали дільничні інспектори міліції. У ході досудового слідства ця інформація підтвердилася. Зловмисником, який шляхом обману заволодів мобільним телефоном у неповнолітньої стриянки, виявився 36-річний безробітний мешканець міста Миколаїв Львівської області», - повідомив начальник Стрийського міського відділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст.190 (шахрайство) КК України. Вчинене карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Ведеться досудове розслідування.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області новий ...

КОМЕНТАРІ