У Львівській області у Червонограді місцевий мешканець вбив товариша по чарці

У Львівській області у Червонограді місцевий мешканець вбив товариша по чарці

20.09.14 11:05 0 648
Правоохоронці затримали 56-річного зловмисника, який завдав тяжких тілесних ушкоджень місцевому мешканцю, що призвело до його смерті.

У Червоноградський міський відділ міліції звернулася місцева мешканка, котра проживає у багатоквартирному будинку. Жінка повідомила, що у сусідній квартирі вона виявила тіло чоловіка без ознак життя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що загиблим виявився 32-річний місцевий мешканець, який перебував у гостях у свого товариша. За словами начальника Червоноградського міського відділу міліції ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Володимира Калиша, напередодні до 56-річного загиблого підселився його 32-річний знайомий який і вбив його.

«Чоловіки розпивали у квартирі спиртні напої. Згодом, між ними виникла суперечка в ході якої власник помешкання почав наносити удари в голову та по тіло товаришеві. Від отриманих травм чоловік помер на місці», - розповів Володимир Калиш.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області все ...

КОМЕНТАРІ