В Житомирській області департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації опікується дітьми з сімей переселенців

В Житомирській області департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації опікується дітьми з сімей переселенців

20.09.14 16:54 0 636
Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь 19 вересня прозвітувала про 100 днів роботи на посаді. Вона була призначена головою облдержадміністрації 12 червня 2014 року.

Звіт Світлани Гресь відбувся у формі діалогу із присутніми. На захід завітали представники спортивних та громадських організацій, молодь.

Посадовець відмітила, що найбільшим досягненням за 100 днів своєї роботи вважає те, що вдалося зробити позапланово. Адже заплановані заходи відбуваються постійно. Це різноманітні турніри, змагання, фестивалі тощо.

Отже, до здобутків департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь віднесла оздоровлення вихованців з Луганського училища фізичної культури. 12 дітлахів протягом місяця відпочивали в санаторії «Дениші». Житомирщина одна із двох областей в Україні, яка відгукнулася на прохання прийняти дітей на оздоровлення. Також це участь делегації від області у фестивалі «Бандерштат-2014. Перезавантаження» у м. Луцьк. Цей захід став для житомирських патріотів місцем копіткої праці. Упродовж всіх днів фестивалю активісти збирали кошти на лікування житомирських військових, які були поранені в зоні проведення антитерористичної операції.

Крім того, департамент взяв на себе опіку над дітьми з сімей переселенців, котрі проживають у готелі «Спортивному», спортивно-оздоровчому таборі «Олімпієць» та санаторії «Дениші». Ці дітлахи були забезпечені канцелярським приладдя для навчання, а наразі для них збираються теплі речі та зимове взуття.

Світлана Гресь підкреслила, що виконана робота це заслуга всього колективу департаменту сім'ї, молоді та спорту.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ