Житомирщина: управління архітектурно-будівельної інспекції в області отримає нового керівника

Житомирщина: управління архітектурно-будівельної інспекції в області отримає нового керівника

20.09.14 18:34 0 620
Відбулося громадське обговорення кандидата на посаду начальника управління архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Кандидат на посаду заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації В'ячеслав Поліщук наголосив на тому, що всі громадські обговорення на керівні посади в регіоні відбуваються з ініціативи очільника області Сергія Машковського.

В'ячеслав Поліщук представив кандидата на посаду начальника управління архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області – Володимира Загурського і акцентував на тому, що до обласного контактного центру не надійшло інформації про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених цим кандидатом.

Володимир Загурський розповів про пріоритети діяльності на новій посаді та дав відповіді на запитання громадських активістів. Він звернув увагу на те, що зараз у галузі архітектурно-будівельного інспектування триває процес децентралізації. Відтак, головне завдання начальника відомства полягає в належній організації та координації роботи. Володимир Загурський вважає, що в цій сфері в першу чергу треба викорінити будь-які прояви корупції і діяти виключно в межах чинного законодавства. За його словами, нормативне регулювання діяльності архітектурно-будівельної інспекції дуже динамічне і вимагає постійного моніторингу всіх документів, що приймаються центральними органамии виконавчої влади.

В'ячеслав Поліщук зауважив, що кандидатура Володимира Загурського вже погоджена в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ