В Житомирській області піротехніки знищили три небезпечні знахідки війни

В Житомирській області піротехніки знищили три небезпечні знахідки війни

20.09.14 15:06 0 668
17 вересня о 11:30 на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення від сільського голови про виявлення трьох підозрілих предметів у с. Поліське.

Рятувальники, які прибули до місця виклику, з’ясували, що під час земельних робіт на присадибній ділянці, селяни помітили 3 підозрілі предмети. Чіпати невідомі знахідки ніхто не став. Про них повідомили сільського голову, який зателефонував на номер «101».

Фахівці ДСНС ідентифікували виявлені предмети як артилерійський снаряд калібром 76 мм, 50 мм мінометна міна та ручна граната часів минулої війни. До приїзду саперів-піротехніків місце виявлення вибухонебезпечних предметів огородили парканом.

Наразі піротехніками Управління ДСНС Житомирщини знищено усі вищеназвані боєприпаси у спеціально відведеному для цього місці.

За словами коростенських рятувальників, це вже не перший випадок виявлення небезпечних знахідок на цій земельній ділянці. Близько двох років тому тут було знайдено 130 вибухонебезпечних предметів.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: 23-25 вересня - ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ХVІІІ ...

КОМЕНТАРІ