На Рівненщині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва до бюджетів надійшло 1,7 млн гривень

На Рівненщині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва до бюджетів надійшло 1,7 млн гривень

20.09.14 13:43 0 655
З початку року у Рівненській області у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва до бюджетів різних рівнів надійшло 1,7 млн гривень. Натепер використано 157,8 тис. гривень.

З них: 43,3 тис. грн – на інвентаризацію земель, 40,6 тис. грн – на проведення нормативної грошової оцінки земель, 40,3 тис. грн – на поліпшення земель і 33,6 тис. грн – на розроблення робочих проектів землеустрою з охорони земель.

На в області із сільсько- та лісогосподарського виробництва вилучено 54,7 га земель, з них: 49,9 га – сільськогосподарські угіддя та 4,8 га – лісові угіддя. Нараховано втрати сільсько- та лісогосподарського виробництва у сумі 2,9 млн гривень.

Нині на спеціальних рахунках відповідних місцевих рад області знаходиться 5,2 млн грн, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові водій іномарки ...

КОМЕНТАРІ