Державтоінспекція Рівненщини: жодне зі звернень не залишиться поза увагою

Державтоінспекція Рівненщини: жодне зі звернень не залишиться поза увагою

20.09.14 10:35 0 670
Нещодавно, на адресу управління Державтоінспекції УМВС України в Рівненській області надійшла колективна заява від мешканців будинків № 3 та 14, що по вулиці Євгена Коновальця в місті Рівне. У своїй заяві жителі вказаних будинків звертаються з проханням до працівників Державтоінспекції посприяти у вирішенні проблеми щодо проведення відповідних заходів, у межах своєї компетенції, з водіями мотоциклів, які не дають можливості спокійно відпочити після важкого робочого дня.

Також, у зверненні вказано, що майже кожного дня у часовому проміжку між 20 і 24 годинами, починаючи з перехрестя вулиць Київська –Відінська – Грушевського, «безсовісні хулігани», молоді чоловіки на двох- трьох спортивних мотоциклах на величезній швидкості розганяються і мчать у бік мікрорайону «Північний». Їхні заїзди супроводжуються гучним ревом. За перехрестям вулиць Дундича – Шухевича – Черняка, пересуваючись у бік супермаркету «Фреш», мотоциклісти на величезній швидкості мчать вулицею. Їхні двигуни шалено ревуть. Так звані «байкери» не зважають на людей похилого віку та дітей. Далі їхній маршрут повертається на вулицю Євгена Коновальця, де вони «летять» по пішохідних доріжках, якими прогулюються молоді мами з дітьми.

З метою реагування на повідомлення громадян, керівництвом УДАІ УМВС було ініційовано проведення відпрацювання вказаних у зверненні вулиць.

- Під час відпрацювання працівниками ДАІ з обслуговування м. Рівне було складено чотири адміністративних протоколів на водіїв двоколісних транспортних засобів за статтями 121 та 126 КУпАП. Крім цього, два мотоцикла «Хонда» та «Вайпер», які були не зареєстровані у встановленому законом порядку, були доставлені на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів, - розповів заступник командира взводу ДПС ДАІ з обслуговування м. Рівне старший лейтенант міліції Дмитро Хомич.

Працівниками Державтоінспекції і у подальшому будуть проводитися відпрацювання на виявлення даної категорії правопорушників з метою забезпечення спокою та належного відпочинку жителів обласного центру.

Слід зазначити, що з початку поточного місяця лише в Рівному працівниками ДАІ було складено 25 адміністративних протоколів на водіїв двоколісних транспортних засобів.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На фестивалі оперного ...

КОМЕНТАРІ