У Рівненській області рятувальники та Червоний Хрест опікуються проблемами вимушених переселенців

У Рівненській області рятувальники та Червоний Хрест опікуються проблемами вимушених переселенців

20.09.14 18:46 0 710
19 вересня володимирецькі рятувальники спільно із представниками районного осередку Червоного Хреста продовжують опікуватись громадянами, що тимчасово переміщенні з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Напередодні представники служби порятунку, Червоного Хреста та влади завітали до родин, які знайшли тимчасовий прихисток на території Володимирецького району. Донеччани та луганчани радо зустрічали гостей і розповідали їм про свої проблеми, а також висловлювали свої сподівання на мирне майбутнє. Окрім моральної та психологічної підтримки всім було роз’яснено порядок отримання тієї чи іншої допомоги, а також запропоновано отримати необхідні речі у Червоному Хресті. Складено список бажаючих та їх потреб, щоб попередньо підготувати необхідні речі. 17 вересня всім хто потребував такої допомоги було надано можливість її отримати, а це як гігієнічні набори, так і одяг, речі домашнього вжитку, а також іграшки для дітей та ін. Рятувальники ж допомогли родинам дістатися до їх теперішніх домівок та довезти отримані речі.

Робота у даному напрямку проводитиметься і надалі, адже нікому не відомо скільки ще часу триватиме неоголошена війна з агресором. Тому всім хто і надалі звертатиметься з питань переселення з тимчасово окупованої території та зони проведення антитерористичної операції, буде надана відповідна необхідна допомога.

Сподіваймося, що така свого роду підтримка налаштовуватиме людей, які були вимушені покинути свої домівки та тимчасово переїхати на Володимиреччину, до позитивних емоцій та відродять віру в них у мирне та щасливе майбутнє.

Андрій Муравинець

Начальник РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заступник начальника ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ