У Рівненській області військовій частині допоможуть безробітні

У Рівненській області військовій частині допоможуть безробітні

20.09.14 11:50 0 645
Командування військової частини А 4559 звернулось до Рівненської обласної Ради з проханням надати допомогу військовослужбовцям Збройних сил України у проведенні робіт з ремонту та відновлення військової техніки, яка довгий час стояла на консервації. Внаслідок тривалого зберігання техніки стали непридатними для експлуатації гумові прокладки, мастила, сайлент-блоки та інші деталі й агрегати.

Допомога полягає в укомплектуванні військової частини робітниками наступних професій: фрезерувальники, слюсарі-сантехніки, слюсарі з ремонту автомобілів, маляри, токарі, електрогазозварники та слюсарі ремонтники з числа безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрах зайнятості Рівненської області.

19 вересня у Рівненському міському центрі зайнятості відбувся міжрайонний ярмарок вакансій за участю спеціалістів Рівненських обласного, міського та районного центрів зайнятості. У заході взяли участь 88 безробітних громадян з Гощанського (5 осіб), Здолбунівського (15 осіб), Костопільського (4 особи), Рівненського 19 (осіб) районних та Рівненського міського (46 осіб) центрів зайнятості.

Начальник відділу кадрів ВЧ Олег Красномовець розповів безробітним про режим роботи у військовій частині, умови оплати праці, транспортну доступність, ознайомив із соціально-побутовими умовами.

У ході ярмарку фахівці міського центру зайнятості поінформували учасників щодо можливості проходження стажування безпосередньо на робочому місці, що дасть змогу як найшвидше задовольнити, з одного боку потребу роботодавця у кваліфікованих кадрах, з другого – працевлаштувати шукача роботи.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ