Працівники ДАІ Рівненщини взяли участь у семінарі

Працівники ДАІ Рівненщини взяли участь у семінарі

20.09.14 16:13 0 674
У ході проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» працівники Державтоінспекції Рівненщини взяли участь у семінар-нараді , що проходила в облдержадміністрації по питаннях реалізації Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус».

Окрім спеціалістів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій на вказаний захід були запрошені представники управління Державтоінспекції в Рівненській області. Звернувшись до присутніх, працівник ДАІ нагадав основні вимоги Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільний транспорт» та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту».

? Під час свого виступу я звернув увагу присутніх на основні вимоги безпечного перевезення дітей шкільними автобусами. Зокрема, порядок проведення передрейсових медичних оглядів водіїв та перевірка технічного стану автобусів перед виїздом на лінію, ? розповів старший державтоінспектор ВАТІ та ОРЕР Управління ДАІ в Рівненській області майор міліції Руслан Фомич.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ