На Тернопіллі крадій не погребував обікрасти близьких родичів

На Тернопіллі крадій не погребував обікрасти близьких родичів

20.09.14 18:08 0 690
Днями до Ланівецького райвідділу міліції звернувся 46-річний житель села Влащенці. Чоловік повідомив, що з його приватного будинку були вкрадені золоті вироби. У скоєному потерпілий запідозрив рідного племінника. Правоохоронці взялися з'ясовувати перевіряти версію заявника.

З'ясувалося, що підозрюваний 20-річний парубок проживає в обласному центрі. Хлопець ще з дитинства обділений батьківською турботою – батька не пам'ятає, а мати у пошуках кращого життя покинула малолітнього сина напризволяще. Відтак хлопчина потрапив до дитячого будинку. Ані вчитися, ані, як то кажуть, вибитися в люди парубок не мав охоти. Спромігся закінчити професійне училище, а далі потягнуло хлопчину на протиправне. З'явилася в хлопця пристрасть до азартних ігор, а там звісно потрібна готівка. Схаменути юнака було нікому, тож помалу почав красти. Цупив все, що погано лежить. Як з'ясувалося згодом, вже й тернопільські працівники міліції виявили за хлопчиною низку злодіянь. Зловмисник не гребував нічим, тинявся обласним центром, придивлявся у яке з приміщень можна потрапити, що цінного можна прихопити та продати. Так з соціального гуртожитку з кімнати побуту поцупив праску, а з підсобного приміщення дитячого будинку в Тернополі дорогі інструменти. Хлопчина видно забув, що й сам донедавна був вихованцем подібного закладу.

Та найгірше те, що піднялася рука й на майно єдиних родичів. Тітка з дядьком часто приймали в гостину племінника, жаліли, допомагали, чим могли. Коли в домі стали пропадати речі, родині не хотілося вірити, що коїть лихе племінник. Пізніше жаліли парубка, вірили, що схаменеться. А родич тим часом вже придивився де у хаті золоті вироби зберігають. Тож коли припекло з готівкою,подався до них. Скориставшись відсутністю родичів, витягнув зі сховку ключ і відчинив оселю. Всередині швидко прибрав до рук золоті вироби. А далі подався до обласного центру прямісінько у ломбард, аби виручити за крадене чималу готівку. Гроші витратив на власні потреби.

Продовжувати чинити протиправне злодію завадили правоохоронці. Наразі міліціонери встановлюють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцьк має шанс стати ...

КОМЕНТАРІ