На Тернопіллі епопея з непрацюючим заводом затяглася на рік

На Тернопіллі епопея з непрацюючим заводом затяглася на рік

20.09.14 14:54 0 668
Понад рік тривала епопея із припинення діяльності державного підприємства «Підволочиський приладобудівний завод». Приватизацію єдиного майнового комплексу заводу РВ ФДМУ по Тернопільській області здійснило ще в серпні минулого року. Згідно з договором купівлі-продажу, новий власник мав забезпечити проведення державної реєстрації припинення державного підприємства, однак виникли непередбачувані перешкоди для реалізації цієї процедури.

Тут варто зазначити, що завод цей у Підволочиську почали зводити ще за Радянського Союзу, але до виробництва приладів на ньому так і не дійшло. Новому власнику дісталися три недобудовані споруди. Між тим, єдиний за усю історію працівник підприємства – його директор Микола Єфремов – увесь цей час справно нараховував собі заробітну плату. Він, власне, й гальмував процедуру припинення, відмовляючись передати новому власнику печатку, штампи та документи державного підприємства, без яких неможливо було її здійснити. Чисельні звернення Регіонального відділення чоловік уперто ігнорував. Він, зокрема, вимагав, аби новий власник виплатив йому… заборговану зарплату. І лише зовсім недавно екс-директора вдалося переконати, що така позиція не просто тупикова, не має законних підстав, а й може закінчитися втручанням правоохоронних органів.

12 вересня до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесено запис про припинення діяльності ДП «Підволочиський приладобудівний завод».

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: Жигулі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ