Закарпаття: виноградівські правоохоронці за ряд крадіжок затримали 26-річного жителя Тернопільської області

Закарпаття: виноградівські правоохоронці за ряд крадіжок затримали 26-річного жителя Тернопільської області

21.09.14 09:50 0 673
Ще в березні до чергової частини виноградівської міліції надійшли три заяви від громадян про крадіжки в селі Олешник та місті Виноградів.

На пошук злодіїв було орієнтовано співробітників райвідділу та працівників карного розшуку. Правоохоронці провели низку заходів по встановленню зловмисників й висунули версію, що, найімовірніше, ці крадіжки здійснено однією людиною.

Врешті-решт міліціонери вийшли на 26-річного уродженця Тернопільської області, який і до цього мав проблеми з законом. Під час детальної перевірки виявилося, що весь ланцюжок крадіжок тягнувся саме за цим хлопцем.

Своє знайомство з Кримінальним кодексом цей молодий чоловік розпочав ще в 2010 році, був судимий за крадіжку Гусятинським районним судом Тернопільської області.

В ході розслідування хлопець розповів, що на Закарпаття приїхав в гості до знайомої й вирішив взятися за «старе».

У березні ц.р. зловмисник умудрився скоїти три крадіжки з приватних помешкань. Спершу поцупив велосипед вартістю 850 гривень, а через пару днів викрав вже з іншого помешкання мобільний телефон марки «Nokia» вартістю 846 гривень. Через день викрав ще один телефон, фотоапарат та жіноче взуття, завдавши збитки на суму 2999 гривень.

Відносно молодого крадія слідчим відділом виноградівської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, й вчинена повторно).

Триває досудове слідство, зловмисника взято під варту.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ