21 вересня у Львові, а 28-го у Києві відбудеться благочинний аукціон на потреби АТО

21 вересня у Львові, а 28-го у Києві відбудеться благочинний аукціон на потреби АТО

21.09.14 10:54 0 700
21 вересня у Львові, а 28 вересня у Києві відбудеться благочинний аукціон на потреби АТО.

Про це повідомила дружина героя Небесної сотні Андрія Дигдаловича Наталія Дигдалович.

За її словами, представлені на аукціоні лоти є добровільним та свідомим громадським внеском діячів освіти, культури і мистецтва у справу захисту та формування майбутнього України.

Цей аукціон розпочинає цикл запланованих соціально-благочинних заходів для збору коштів на потреби АТО.

28 вересня цього року в приміщенні Українського дому в Києві відбудеться урочиста зустріч з родинами Героїв Небесної сотні, активними учасниками Революції гідності, учасниками Антитерористичної операції та родинами загиблих, метою якої є збір коштів на потреби армії.

У рамках зустрічі відбудеться концерт за участю Лесі Горової та Народної філармонії, сестер Тельнюк, Сергія Фоменка з групи «Мандри» та інших відомих українських артистів.

Кошти надходять за призначенням на потреби воїнів АТО завдяки ГО «Всеукраїнська гвардія революції».

ГО «Всеукраїнська гвардія революції» було створено 7 березня цього року для розвитку волонтерського руху, спрямованого на підтримку родин загиблих. Нинішнім завданням організації є також визволення полонених, надання допомоги пораненим учасникам АТО та членам їх сімей.

«Серед засновників організації – активні учасники Революції гідності та члени сімей загиблих майданівців. Головою правління є Юрій Тиртишний, координатор медичних волонтерських бригад Майдану, координатор медпункту в профспілках, близький друг мого чоловіка, Героя Небесної сотні Андрія Дигдаловича, якому я довіряю», – повідомила Наталія Дигдалович.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ