На «Марш миру» в Москві прийшли десятки тисяч людей

На «Марш миру» в Москві прийшли десятки тисяч людей

22.09.14 11:47 0 677
У Москві на «Марш миру» у неділю зібралися, за різними даними, до 30 тисяч осіб. За оцінкою московського главку МВС, в акції взяли участь 5 тисяч осіб, тоді як волонтери з групи «Білий лічильник» нарахували більше ніж 26 тисяч. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Хода, учасники якої виступали проти російської військової агресії в Україні, почалася на Пушкінській площі і пройшла чотирма бульварами до Садового кільця.

Акція тривала спокійно, хоч, за повідомленням кореспондента Радіо Свобода, на Пушкінській, Трубній і Тургенєвській площах зібралися невеликі групи людей із прапорами так званої «Новоросії». Вони вигукували на адресу учасників «Маршу миру» «Зрадники!» і «П?ята колона!». Поліція намагалася уникнути провокацій і з цією метою, зокрема, розмежувала групи мітингувальників на Пушкінській площі.

«Марш миру» став наймасовішою акцією протесту в російській столиці з 15 березня цього року. Тоді кілька десятків тисяч людей вийшли на ходу проти дій російського керівництва в Криму. Учасники "Маршу миру" у Москві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Навички професійної ...

КОМЕНТАРІ