Українських прикордонників і далі обстрілюють – Держприкордонслужба

Українських прикордонників і далі обстрілюють – Держприкордонслужба

22.09.14 10:36 0 628
Бойовики на Донбасі і далі порушують режим припинення вогню, а російські військові не відступають зі своїх позицій. За даними Держприкордонслужби, зокрема за останню добу група невідомих осіб обстріляла наряд українських прикордонників поблизу Маріуполя. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Прикордонники зайняли оборону і відповіли вогнем. Російські найманці змушені були відступити», – йдеться у повідомленні відомства.

«Російська Федерація продовжує активну повітряну розвідку з використанням БПЛА (безпілотних літальних апаратів – ред.) та авіації. Вчора навпроти ділянки відділу «Мілове» (Луганська область) вздовж кордону без порушення повітряного простору України прослідувало два гелікоптери (МІ-24 та МІ-8) ЗС РФ, які навпроти населеного пункту Мілове (Україна) повернули в тил РФ», – зазначили у Держприкордонслужбі.

Також, за даними відомства, поблизу Маріуполя на висоті близько 1,2 кілометра виявлено один безпілотний літальний апарат, що здійснював військову розвідку.

Росія не визнає присутність на Донбасі її регулярних військ.

5 вересня у Мінську тристороння контактна група за участі української, російської сторін, представників угруповань «ДНР» і «ЛНР», а також представника ОБСЄ підписали меморандум про припинення вогню. Водночас, за даними української сторони, з моменту оголошення режиму тимчасового перемир?я противник обстріляв позиції українських сил майже 500 разів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ