У Шевченківському районі Львова відбулися військові навчання для цивільного населення

У Шевченківському районі Львова відбулися військові навчання для цивільного населення

22.09.14 12:53 0 636
У Шевченківському районі Львова на вул. Хімічній, 7 відбулися військові навчання для цивільного населення за участі професійних військових з Академії сухопутних військ України. На військові навчання разом із сотнею львів'ян завітала народний депутат України Ірина Фаріон. Вона також пройшла курси підготовки та поспілкувалася із військовими. Про це 21 вересня 2014 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Як розповів депутат, акція відбулась з ініціативи львівської "Студентської Свободи". Аби поінформувати львів'ян про дій під час війни на навчання завітали військові з Академії сухопутних військ.

"Такого роду навчання вже не вперше відбуваються у Львові – минулого тижня їх проводили у Франківському районі міста, на черзі – решта чотири райони Львова. Сподіваємося, що мир все ж прийде на нашу землю, проте маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій", – зазначив Любомир Мельничук.

На військові навчання разом із сотнею львів'ян завітала народний депутат України Ірина Фаріон, на яких вона також пройшла курси підготовки та поспілкувалася із військовими.

"Нам Господь дав випробування, аби ми із нації-жертви стали нацією-месником. Ворог розпорює нам черева, захоплює нашу територію. Ми не повинні боятися необхідності знищити ворога. Україна однозначно має перетворюватися на мілітарну державу, бо ніколи і ніхто не змінить суті нашого сусіда. Ми ж зможемо змінити лише самі себе. Я не хочу, аби ця війна лягала на плечі наших дітей. Я хочу, аби ця війна завершилися разом із моїм поколінням. Для того, аби це було, діти повинні сприймати зброю так, як олівець, ручку, зошит, комп'ютер і книжку", – зазначила народний депутат України Ірина Фаріон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За півроку у Києві ...
Наступна новина: Правоохоронці просять ...

КОМЕНТАРІ