Івано-Франківщина: мешканці Надвірнянського району мали нагоду поспілкуватись із керівником НДЕКЦ при УМВС в області

Івано-Франківщина: мешканці Надвірнянського району мали нагоду поспілкуватись із керівником НДЕКЦ при УМВС в області

22.09.14 09:48 0 680
На Івано-Франківщині триває практика виїзних зустрічей керівників обласної міліції та начальників структурних підрозділів УМВС з жителями населених пунктів регіону. Нещодавно таке спілкування відбулося у м.Надвірна.

Начальник Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Управлінні МВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Василь Кіцелюк здійснив особистий прийом громадян у Надвірнянському райвідділі міліції. На прийомі також був присутній начальник районного відділу ОВС підполковник міліції Іван Кавінський.

Аби поспілкуватись із керівником структурного підрозділу при УМВС прийшло чимало охочих висловити свою думку та під час зустрічі отримати кваліфіковану пораду і допомогу, в тому числі і консультативну відповідь. На прийом завітали не тільки пересічні громадяни, а й представники місцевої влади, керівники громадських організацій.

Василь Кіцелюк уважно вислухав кожного відвідувача, а під час бесіди детально вникав у суть кожної озвученої проблеми, аналізував обставини та роз'яснював суперечливі моменти. Усі без винятку звернення громадян одразу ж були належним чином оформлені та передані для розгляду. Звернення, які потребували додаткової перевірки, доручено співробітникам міліції з визначеними чіткими термінами виконання поставлених завдань.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному на Святі ...
Наступна новина: Львівські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ