У Львові американський військовий гурт виконав відомі світові хіти

У Львові американський військовий гурт виконав відомі світові хіти

22.09.14 11:06 0 665
21 вересня, у Міжнародний день миру у Львові виступив вокально-інструментальний гурт командування Сухопутних військ США в Європі. Перед пам'ятником Тарасові Шевченку американські військові влаштували повноцінний концерт – виконали відомі світові хіти та музику сучасних виконавців.

Як інформує репортер ZIK-Стрім Марічка Жук, концерт в підтримку української армії розпочав Національний президентський оркестр України, після якого вступив гурт американської армії. Концерт військових оркестрів зібрав у Львові чималу публіку – площа перед пам’ятником була заповнена людьми.

Американські військові у Львові грали, співали і танцювали, залучаючи до танцю глядачів. «Враження супер. Я дуже задоволена. Краще, коли мирне небо над нами і, щоб тоді всі раділи нашій дружбі», – розповіла львів’янка Наталія.

Американський військовий ансамбль перебуває у Львові у зв’язку з міжнародними військовими навчаннями «Репід трайдент-2014», які проходять на Львівщині у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.

Місце постійного базування вокально-інструментального гурту командування Сухопутних військ США у Європі під керівництвом капітана Аарона Моріса – військова база «Зембах Казерне», що у німецькому місті Зембах. Хор був створений у 1963 році задля підняття духу особового складу. Дуже швидко солдатський хор досяг значних успіхів у зміцненні дружніх стосунків між американською спільнотою у Європі та країнами, де базуються американські підрозділи. У 1981 році солдатський хор об’єднався з інструментальним ансамблем Командування Сухопутних військ США у Європі. Цей ансамбль – один з чотирьох професійних вокально-інструментальних гуртів, що існують в Сухопутних військах США, і єдиний, який базується поза межами США. Щороку гурт дає понад 200 концертів. Військові побували з виступами у понад 20 країнах Європи та Близького Сходу.

Усі Стрім-трансляції телеканалу ZIK дивіться тут.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ