У Львівській області правоохоронці у Червонограді провели профілактичні бесіди зі школярами

У Львівській області правоохоронці у Червонограді провели профілактичні бесіди зі школярами

22.09.14 16:42 0 640
Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міськвідділу міліції спільно з працівниками ДАІ проводять з червоноградськими школярами профілактичні бесіди про правила безпечної поведінки на дорозі.

«З початком нового навчального року, діти змушені частіше переходити проїзну частину - по дорозі до школи та додому, а також користуватись громадським транспортом. Тому нагадати дітям про правила дорожнього руху та про безпечну поведінку на проїзній частині – це необхідність», - зазначив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міськвідділу міліції капітан міліції Руслан Король.

Від початку навчального року правоохоронці провели 5 зустрічей у різних школах м. Червонограда. Школярам розповідають про те, що не можна будь-де переходити дорогу, раптово вибігати на проїзну частину, про правила їзди на велосипеді та інше.

«Такі профілактичні бесіди допомагають у доступній формі роз'яснювати школярам Правила дорожнього руху та сприяють їх кращому запам'ятовуванню», - розповів начальник Червоноградського ВДАІ майор міліції Микола Шестак.

Хочемо нагадати, що на початку нового навчального року, як правило, зростає кількість дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, тому водіям теж необхідно бути більш уважними, особливо поблизу шкіл та дитячих садочків. А правила дорожнього руху діти повинні вивчати не лише у школі, а й вдома з батьками. Лише спільні зусилля педагогів, батьків та правоохоронців можуть дати позитивні результати.

Крім того з кінця серпня 2014 року у Червоноградському міськвідділі міліції оголошено конкурс дитячого малюнка на тему «Правила дорожнього руху».

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ