У Львівській області стрийські правоохоронці звертаються з проханням допомогти у пошуках зниклої дівчини

У Львівській області стрийські правоохоронці звертаються з проханням допомогти у пошуках зниклої дівчини

22.09.14 16:27 0 889
Правоохоронці вживають усіх можливих заходів з метою розшуку зниклої Любові Бляшин та звертаються до місцевих мешканців з проханням допомогти у пошуках дівчини, а також не поширювати недостовірну інформацію.

Так, 1 вересня до Стрийського міського відділу міліції за допомогою звернулась 23-річна мешканка Закарпатської області, яка повідомила, що її 17-річна сестра Бляшин Любов Василівна вранці 31 серпня 2014 року вийшла з кафе-бару «Сейф», що знаходиться у м.Стрий та більше її ніхто не бачив.

Негайно після отримання інформації слідчим відділенням Стрийського міського відділу міліції інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато пошуки зниклої дівчини. На розшук дівчини було орієнтовано особовий склад міськвідділу міліції, підрозділів Львівської області і інших областей України, залучено громадськість та засоби масової інформації. У ході розслідування правоохоронці провели низку розшукових заходів і слідчих дій.

« пошуки Любові Бляшин продовжуються. Інформація, яка надходить до нас ретельно перевіряється. Звертаємося до місцевих мешканців з проханням не поширювати недостовірну інформацію», - зазначив перший заступник начальника відділу – начальник слідчого відділу Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Остап Попович.

Працівники міліції та родичі дівчини сподіваються на допомогу небайдужих громадян. Просимо усіх, хто володіє інформацією про місце перебування Люби Бляшин відгукнутися і повідомити інформацію за номером 102 або 0634545960.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спецавтомобілі для ...
Наступна новина: На Тернопіллі в ...

КОМЕНТАРІ