У Львівській області у Стрию жінка вбила свого чоловіка

У Львівській області у Стрию жінка вбила свого чоловіка

22.09.14 14:07 0 892
Правоохоронці встановлюють обставини трагедії, що сталася у Стрию. Під час сімейного конфлікту 21-річна стриянка заподіяла своєму 29-річному співмешканцю удар ножем в шию, унаслідок чого чоловік помер.

Уночі, 18 вересня, до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонував 27-річний місцевий мешканець та повідомив, що у квартирі, де проживає його сестра, він виявив тіло її чоловіка без ознак життя. На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції.

У помешканні правоохоронці виявили тіло без ознак життя 29-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Наразі встановлено, що між співмешканцями виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Під час суперечки жінка завдала чоловікові удар ножем в ділянок шиї. Від завданих ушкоджень чоловік помер на місці. За попередньою інформацією, співмешканці обоє перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Зловмисницю затримано в порядку ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання зловмисниці міри запобіжного заходу.

Досудове слідство триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ