На Львівщині чоловік ножем поранив приятеля

На Львівщині чоловік ножем поранив приятеля

22.09.14 13:54 0 759
Правоохоронці оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення 29-річному мешканцю Дрогобицького району, котрий наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму товаришеві, вдаривши його ножем.

У Дрогобицький міський відділ міліції, 17 вересня, надійшло повідомлення від чергової медсестри Дрогобицької міської лікарні про те, що до них поступив 26-річний дрогобиччанин з ножовим пораненням.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що тілесні ушкодження заподіяв йому його товариш, який підвозив його на автомобілі.

Близько десятої години вечора, 29-річний чоловік їхав на автомобілі у напрямку міста Дрогобич. Побачивши на узбіччі свого 26-річного товариша, він пригальмував і погодився його підвезти у місто. Приїхавши у Дрогобич між чоловіками виник конфлікт під час якого, власник автомобіля дістав ніж та вдарив ним свого знайомого.

Потерпілого госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню.

За даним фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження та оголосили про підозру 29-річному зловмисникові у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ