На Хмельниччині Китай зацікавлений у розширенні двост

На Хмельниччині Китай зацікавлений у розширенні двост

23.09.14 10:05 0 686
У Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулася робоча зустріч з делегацією Китайської Народної Республіки. На засіданні сторони обговорили перспективи подальшої двосторонньої співпраці у торговельно-економічній та інвестиційній сфері.

Українські спеціалісти ознайомили гостей з основними тенденціями розвитку зернової та олійно-жирової галузі України. Фахівці Мінагрополітики відзначили, що існуючий потенціал нашої держави дозволяє Україні і Китаю зміцнити і розширити співпрацю у сфері торговельно-економічного співробітництва.

Українська сторона також підкреслила важливість реалізації в Україні масштабних інвестиційних проектів з використанням китайського досвіду, капіталу і технологій та запропонувала ряд спільних проектів для реалізації. Серед головних напрямків учасники робочої зустрічі виокремили ветеринарну медицину, карантин та захист рослин і грибну індустрія.

У свою чергу, китайська сторона підтвердила зацікавленість у розширенні двостороннього товарообігу та готовність поглиблювати співробітництво в рамках реалізації двосторонніх інвестиційних проектів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: “Постійні ...
Наступна новина: Don’t Be Afraid

КОМЕНТАРІ