На Хмельниччині футбольний клуб подарував бронежилети міліціонерам, які їдуть у зону АТО

На Хмельниччині футбольний клуб подарував бронежилети міліціонерам, які їдуть у зону АТО

23.09.14 11:16 0 648
Новий футбольний сезон у Хмельницькому стартував з благодійної акції: представники футзального клубу «Спортлідер+» вручили бійцям патрульної роти міліції особливого призначення вісім бронежилетів, придбаних на кошти, зібрані волонтерами клубу.

Голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар, який є відомим на Хмельниччині поціновувачем футболу та почесним президентом футзального клубу, виступаючи на відкритті змагань зазначив:

— Військову амуніцію передано працівникам Управління МВС у Хмельницькій області, які в найближчі дні направляються на ротацію на схід держави для участі в бойових діях у Луганській і Донецькій областях. Половину коштів на придбання бронежилетів надав благодійний фонд, іншу половину — футзальний клуб.

Такі необхідні працівникам міліції засоби індивідуального захисту прийняв заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк.

Дякуючи благодійникам, Роман Васильович зазначив, що аби досягти перемоги, і громада, і органи влади та правоохоронні органи повинні об‘єднати зусилля.

До речі, подаровані бронежилети є надійними, адже їхній рівень захисту — «4+».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обласна нарада у ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ