Хмельницькі ДАІшники під час погоні затримали викрадений у Львові «Москвич»

Хмельницькі ДАІшники під час погоні затримали викрадений у Львові «Москвич»

23.09.14 13:25 0 629
Автомобіль викрали зранку у Львові, а вже ввечері його затримали інспектори ДАІ на Хмельниччині.

Під час несення служби на стаціонарному посту № 4 у Війтівцях (Волочиський район) інспектор ДПС намагався зупинити автомобіль «Москвич». Водій вимогу про зупинку не виконав та продовжив рух у бік Хмельницького.

Після цього про даний факт було повідомлено інспекторів, які несли службу по нагляду за дорожнім рухом на шляху слідування втікача. І справді, невдовзі після отримання повідомлення правоохоронці помітили, як назустріч їм рухається автомобіль «Москвич». Інспектори за допомогою проблискових маячків знову намагалися зупинити авто, але водій вкотре проігнорував вимогу. Після недовгого переслідування даний автомобіль таки вдалось зупинити на узбіччі дороги.

Від водія разило алкоголем, до того ж 31-річний житель Львова не мав жодних документів на авто, лише поліс страхування, виписаний на іншого львів'янина.

У полісі було зазначено номер мобільного телефону власника автівки, тож інспектори одразу зателефонували йому, заспокоїли, і повідомили, що незабаром він зможе забрати свій «Москвич».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За бажання випити ...
Наступна новина: Луцькі спортсмени - другі ...

КОМЕНТАРІ