Don’t Be Afraid

Don’t Be Afraid

23.09.14 10:08 0 1050
Майже три місяці YarosLOVE не створював нових треків. За його словами, в ситуації що склалася, у нього просто не лежала до цього душа. Але в якийсь момент він зрозумів, що завдання музиканта – це все-таки творити музику, яка навіть у складні моменти може комусь допомогти пережити тяжкі часи. Тому в неділю ми почули першу за кілька місяців нову роботу Ярослава, композицію Don't Be Afraid, що в перекладі українською означає – Не Бійся.

«Всі чогось дуже сильно бояться. І оця масова боязнь вона знищує наше життя. Тому що життя існує незважаючи ні на що. І це не політична пісня, тому що в ній висловлене звертання до дівчини, яка чогось боїться і не може зробити крок». Іншими словами це пісня з подвійним дном. З одного боку це ніби-то лірика, а з іншого – ніби і соціальний текст про страх. І придумав цей трек Ярослав не один.

«Придумав я це не сам. Я це створив зі своїм колегою – талановитим саундпродюсером, якого звати Потьомкін. Він відповідав за музичну частину, а я – за вокальну. Так це і вийшло».

Слова пісні Don't Be Afraid допомагала творити одна його знайома і такими колективним зусиллями пісня була написана місяць тому, а тижні два тому і записана в студії. Автори відразу її виклали в інтернет, так би мовити на пробу і за перші 5 днів її звантажили більше двох тисяч разів, що є цілком непоганим результатом.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ