Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли за останні 3 доби, рятувальники врятували життя 2 чоловікам

Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли за останні 3 доби, рятувальники врятували життя 2 чоловікам

23.09.14 09:43 0 689
21 вересня о 10:52 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Комарова у Чернівцях. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру. Вогнеборцям повідомили, що в квартирі можуть перебувати люди, життю яких загрожувала небезпека через сильне задимлення, що утворилося внаслідок захаращеності квартири. Рятувальники, які працювали в апаратах захисту органів дихання, відразу зайшли всередину для проведення пожежної розвідки, в ході якої виявили в одній з кімнат 2 чоловіків. Люди не могли самостійно вийти з квартири, тому вогнеборці вивели їх в безпечне місце і надали чоловікам першу долікарську допомогу. Одночасно з цим, бійці ДСНС проводили роботи по ліквідацію пожежі. За лічені хвилини небезпеку вдалося ліквідувати. Вогнем пошкоджено меблі, закопчено стіни. До пожежі призвело паління в ліжку власника помешкання.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по вул. Південно-Кільцевій. Вогнем був охоплений легковий автомобіль «Opel». Загорання сталося в моторному відсіку легковика. Вогнеборці, які були направлені за місцем виклику, оперативно локалізували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Полум’ям знищено моторний відсік. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося врятувати легковий автомобіль.

За останні 3 доби на території краю сталося 6 пожеж, під час ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 3 будівлі та один автомобіль. Всього з початку року у Чернівецькій області виникло 478 пожеж, під час яких пожежно-рятувальні підрозділи врятували життя 25 буковинцям та зберегли матеріальні цінності краян на суму понад 62 млн. гривень. Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує людям: дотримуйтеся правил пожежної безпеки, правил безпеки в побуті! Пам’ятайте, що пожежі легше запобігти, ніж потім ліквідувати її наслідки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі вшанували ...
Наступна новина: У Львові троє безробітних ...

КОМЕНТАРІ