Під час обшуку міліціонери виявили у чернівчанина дурманне зілля

Під час обшуку міліціонери виявили у чернівчанина дурманне зілля

23.09.14 18:49 0 842
Працівники Шевченківського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 30-річного мешканця міста Чернівців знайшли наркотичні речовини.

Спершу правоохоронці виявили речовину коричневого кольору зі специфічним запахом вагою близько 10 грам, поліетиленовий пакет з подрібненою сумішшю світло-коричневого кольору рослинного походження вагою приблизно 20 грам, пляшки та відро із вмістом речовини коричневого кольору. Окрім того, на присадибній ділянці міліціонери виявили 120 кущів снодійного маку, які останній вирощував та доглядав для власних потреб.

Усі речові докази вилучені та направлені на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області.

А за даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтями 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ