Рятувальники провели мешканцям Львова лекцію з основ безпечної поведінки у побуті

Рятувальники провели мешканцям Львова лекцію з основ безпечної поведінки у побуті

23.09.14 15:09 0 644
Фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області провели мешканцям Львова лекцію з питань пожежної безпеки в побуті. Навчання відбулися в рамках функціонування інформаційно-практичного центру безпеки міста Львова.

Населення часто звертається до Центру із запитаннями: як правильно користуватися вогнегасником, як правильно діяти у випадку пожежі, що робити коли зайнялося авто. Працівники Центру та волонтери врахували усі побажання мешканців та запросили рятувальників провести навчальну лекцію.

Фахівці ДСНС у доступній формі розповіли про основні правила пожежної безпеки та важливі профілактичні заходи аби запобігти біді. Відвідувачі Центру уважно прослухали усі поради та задали актуальні запитання, які найбільш часто можуть виникнути у житті.

Такі лекції проводитимуться і надалі, з метою підвищення рівня безпеки суспільства. Приємно, що населення цікавиться такими важливими питаннями. Фахівці ДСНС, в свою чергу, із задоволенням завжди нададуть корисні консультації та практично допоможуть освоїти усі принципи безпечної поведінки.

Нагадаємо, що у Центрі для усіх охочих проводяться консультації інформаційного характеру, проводяться навчання, майстер-класи та практичні заняття з чотирьох основних напрямків – екстрена медицина, основи самозахисту, основи військової справи та цивільна оборона.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Головне завдання Програми ...

КОМЕНТАРІ