СЕРГІЙ ПОЛОЦЬКИЙ: «ДО КІНЦЯ РОКУ МИ ЗДАМО ТРИ ПІД’ЇЗДИ «ЗОЛОТОЇ ПІДКОВИ»

СЕРГІЙ ПОЛОЦЬКИЙ: «ДО КІНЦЯ РОКУ МИ ЗДАМО ТРИ ПІД’ЇЗДИ «ЗОЛОТОЇ ПІДКОВИ»

23.09.14 14:48 0 753
Як повідомлялося раніше, будівництво житлового комплексу «Золота підкова» на вулиці Соборній, 283, розпочалося ще у 2006 році, а в 2008-му роботи на об'єкті, на жаль, припинили.

Нагадаємо, будівництво „Золотої підкови” супроводжувалося постійними мітингами, протестами обурених громадян, в цю ситуацію втручалася міська й обласна влада, прокуратура. Очевидно, що на початку будівництва тут були зловживання. Очевидно й те, що винні у зволіканні будівництва особи, які розпочинали роботи 8 років тому, нажаль, так і не покарані.

Але для завершення будівництва міська влада спробувала домовитися про зміну забудовника, що й було зроблено рік тому у вересні 2013 року.

- У вересні минулого року ми отримали декларацію на добудову цього будинку. За цей час будівельні роботи практично не зупинялись і велися весь час. До кінця цього року будуть повністю завершені і готові до здачі три під'їзди. Там вже розведено опалення, водопостачання, каналізація. Наразі проведені внутрішньобудинкові роботи, облаштовуються фасади, - повідомив директор концерну «Східно-Європейський будівельний Альянс» Сергій Полоцький.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ