Правоохоронці спільно з працівниками СБУ встановлюють "мінера" Рівненської ОДА

Правоохоронці спільно з працівниками СБУ встановлюють "мінера" Рівненської ОДА

23.09.14 11:56 0 673
Близько 11 години до однієї з працівниць Рівненської ОДА на робочий телефон зателефонувала невідома особа та повідомила, що приміщення Рівненської ОДА заміновано. Жінка відразу повідомила в МНС за номером 101.

За 15 хвилин з адміністративного приміщення евакуювали 250 чоловік, після чого спеціалісти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області провели огляд будівлі з метою виявлення вибухових пристроїв, вибухових речовин або конструктивно схожих на них предметів. В результаті обшуку жодного вибухонебезпечного об'єкта не виявлено.

Наразі проводяться все необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії по встановленню особи зловмисника.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Нагадаємо, що після внесення змін до частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Львова на Екуменічний ...
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ