У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

23.09.14 08:07 0 660
За вихідні до міськрайвідділів міліції Рівненської області надійшло 26 повідомлень про скоєння крадіжок. За 21 фактом відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Підприємець з Рівного повідомив правоохоронців, що з його автомобіля, який був припаркований біля підїзду будинку по вулиці Степана Бандери у Рівному було викрадено палатку, рибальські снасті та документи на його авто. Зловмисник проник в автомобіль, підібравши ключ. Збиток встановлюється

— рівнянин Валерій повідомив до міліції, що з його підсобного приміщення у селі Вересневе було викрадено чотири електродвигуни. Збиток встановлюється.

— Підприємець з Костополя повідомив правоохоронців, що в нічний час невідомі особи викрали зі складського приміщення у селі Глажево Костопілського району метал та інструменти. Виїхавши на місце події, міліціонери встановили, що зловмисники викрали 15 найменувань електроінструментів. Зловмисники проникли в приміщення, пошкодивши навісний замок. Збиток встановлюється.

— 20-річний Павло із с. Здовбиця Здолбунівського району повідомив до міліції, що невідома особа біля кінотеатру по вулиці Гагаріна у Рівному, вирала з його автомобіля гроші в сумі близько 300 гривень, куртку та сумку з документами. Зловминсик відчинив автомобіль, підібравши ключ. Збиток встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Соліст Львівської опери ...
Наступна новина: Крадіжки з автомобілів: як ...

КОМЕНТАРІ